Tuinonderhoud

Een mooie tuin is één, maar bij het mooi houden komt heel wat kijken. Daarom is een goed tuinonderhoud van uw tuin een belangrijke voorwaarde om deze in optimale conditie te houden.

Als u het hele jaar door verzekerd wil zijn van een mooie tuin is deskundig tuinonderhoud zeker geen overbodige luxe. Tuinonderhoud is echter meer dan alleen maar gras maaien en onkruid wieden. Als we niet voortdurend bezig zouden zijn met het onderhoud van uw tuin, dan kan de tuin al spoedig verwaarloosd geraken. De tuin zal er weer uit gaan zien als een stukje wilde natuur.

De strake hagen vallen open, de borders zullen overwoekerd raken door onkruid en er zal geen vaste plant meer te zien zijn. Ook zullen de grasranden in toom moeten gehouden worden door regelmatig de grasranden af te steken of af te snijden.

Een mooie tuin blijft alleen maar mooi wanneer deze goed wordt onderhouden.

Wij staan garant voor betrouwbaarheid, vakmanschap en een eindresultaat dat gezien mag worden. Wij streven ernaar om u steeds een verzorgde en betaalbare tuinonderhoud te kunnen aanbieden en zijn u dan ook graag van dienst. Zo kan u blijven genieten van uw tuin zonder al te veel omkijken.

Welke mogelijkheden van tuinonderhoud kunnen wij u aanbieden?

 • Open opdracht
  Hierbij worden werken uitgevoerd waarbij achteraf word afgerekend op basis van de gewerkte uren en materiaalkosten, zoals gebruikte machines, bemesting, nieuwe planten en dergelijke.
 • Vast budget
  U kan ervoor kiezen om vooraf een budget met ons af te spreken, waarbij u aangeeft welk werk prioriteit heeft. Wij trachten dan om binnen het door u bepaalde budget zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen.
 • Periodiek onderhoud
  Wij bespreken met u dat we periodiek bij u langs komen en welke werken er dan moeten uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld 2 keer per jaar, 1 keer per maand, iedere week, …
 • Onderhoudscontracten
  Een onderhoudscontract behoort ook tot de mogelijkheden. Vooraf wordt een vast bedrag per maand, per kwartaal, per week, ….. afgesproken en het onderhoud dat wij voor dit bedrag garanderen. U weet dan zeker dat uw tuin er altijd mooi uitziet en hoeveel het u kost. Wij verzorgen ook onderhoudscontracten voor kleinere tuinen.