Tuinonderhoud

Een mooie tuin is één, maar bij het mooi houden komt heel wat kijken. Daarom is een goed tuinonderhoud van uw tuin een belangrijke voorwaarde om deze in optimale conditie te houden.

Als u het hele jaar door verzekerd wil zijn van een mooie tuin is deskundig tuinonderhoud zeker geen overbodige luxe. Tuinonderhoud is echter meer dan alleen maar gras maaien en onkruid wieden. Als we niet voortdurend bezig zouden zijn met het onderhoud van uw tuin, dan kan de tuin al spoedig verwaarloosd geraken. De tuin zal er weer uit gaan zien als een stukje wilde natuur.

De strake hagen vallen open, de borders zullen overwoekerd raken door onkruid en er zal geen vaste plant meer te zien zijn. Ook zullen de grasranden in toom moeten gehouden worden door regelmatig de grasranden af te steken of af te snijden.

Een mooie tuin blijft alleen maar mooi wanneer deze goed wordt onderhouden.

U kan bij ons op regelmatige tijdstippen uw tuin laten onderhouden of de groenzones rond uw bedrijf laten verzorgen.

Wij staan garant voor betrouwbaarheid, vakmanschap en een eindresultaat dat gezien mag worden. Wij streven ernaar om u steeds een verzorgde en betaalbare tuinonderhoud te kunnen aanbieden en zijn u dan ook graag van dienst. Zo kan u blijven genieten van uw tuin zonder al te veel omkijken.

 

Welke mogelijkheden van tuinonderhoud kunnen wij u aanbieden?

  • Open opdracht (meest gevraagd door onze klanten)
    Hierbij rekenen we de onderhoudswerken steeds in regie aan en hanteren daar uiterst transparante uurtarieven voor. Zo betaalt u enkel voor de gepresteerde uren en de gebruikte materialen. Dat is fair, correct en tijdbesparend voor beide partijen en het laat meer flexibiliteit toe. Wil u bijvoorbeeld in bepaalde periodes uw tuin iets vaker laten onderhouden dan anders, dan volstaat een e-mailtje of telefoontje.
  • Periodiek onderhoud
    Bij periodiek onderhoud kan u bijvoorbeeld wekelijks, maandelijks of jaarlijks een tuinonderhoud plannen en u weet vooraf precies hoeveel u daarvoor zal betalen.
  • Onderhoudscontracten
    Een onderhoudscontract behoort ook tot de mogelijkheden. Vooraf wordt een vast bedrag per maand, per kwartaal, per week, ….. afgesproken en het onderhoud dat wij voor dit bedrag garanderen. U weet dan zeker dat uw tuin er altijd mooi uitziet en hoeveel het u kost. Wij verzorgen ook onderhoudscontracten voor kleinere tuinen.