Tuinontwerp: ontwerp van uw tuin

Tijdens het kennismakingsgesprek wisselen wij uitgebreid met u van gedachten en bekijken we de verschillende mogelijkheden. Op basis van uw wensen,  tekenen we de grote lijnen van het project uit in het voorontwerp.

Het kenningsmakingsgesprek is een eerste kennismaking met de klant en de tuin. Dit gesprek is gratis en houdt geen aankoopverplichting in.

Tijdens het kennismakingsgesprek wisselen wij uitgebreid met u van gedachten en bekijken we de verschillende mogelijkheden. Op basis van uw wensen en het vooropgestelde budget, tekenen we de grote lijnen van het project uit.       

Het aangaan van een overeenkomst is het startsein om het project volledig uit te werken. Uw tuin wordt opgemeten en alle belangrijke zaken worden op papier gezet. Er wordt rekening gehouden met tal van zaken zoals omgevingselementen, de situering van de opdracht, de buiten- en binnen architectuur, enz.,… .

Enkele voorontwerpen  (3st)worden uitgewerkt waarin alle besproken elementen zijn opgenomen. In deze fase bepaalt u de richting waarin wij verder werken. De verschillende voorstellen geven u immers een duidelijk beeld van uw toekomstige tuin en laten ruimte voor aanpassingen. Uw toekomstige tuin zal al uw verwachtingen inlossen!

Het 3D ontwerp bundelt alle verzamelde informatie en geeft het project een vastere vorm.

Van zodra de laatste wijzigingen aangebracht zijn, maken wij voor u het definitief ontwerp. Dit is een matenplan een beplantingsplan met plantenlijst en het 3D ontwerp.

Ook tijdens en na het uitvoeren van de werken, kunt u op de service van Uw Tuinonderhoud rekenen. Wij volgen de werkzaamheden van nabij op zodat u jaren zult kunnen genieten van uw tuin.

 

3D-beeld, het opbouwzwembad met houten afwerking staat centraal in deze tuin.

De stapstenen worden omringd met bodembedekkers en taxus. De scheiding tussen het terras en het zwembad wordt gevormd door buxus.