Tuinontwerp: ontwerp van uw tuin

Tijdens het verkenningsgesprek wisselen wij uitgebreid met u van gedachten en bekijken we de verschillende mogelijkheden. Op basis van uw wensen,  tekenen we de grote lijnen van het project uit in het voorontwerp.

Het verkenningsgesprek is een eerste kennismaking met de klant en de tuin. Dit verkenningsgesprek is gratis en houdt geen aankoopverplichting in.

Stadstuin

Tuinen tot 300m² – Verkenningsgesprek – Voorontwerp – Definitief ontwerp – Beplantingsplan

Villatuin

Tuinen vanaf 300m² tot 500m² – Verkenningsgesprek – Voorontwerp – Definitief ontwerp – Beplantingsplan

Residentiële tuin

Tuinen vanaf 500m² tot 1000m² – Verkenningsgesprek – Voorontwerp – Definitief ontwerp – Beplantingsplan

Op maat

Tuinen vanaf meer dan 1000m², of indien meer gewenst dan het standaardpakket voor Stadstuin, Villatuin of Residentiële tuin

Wanneer de klant na het verkenningsgesprek toestemt tot het maken van een voorontwerp, dan verbindt de klant zich tot het betalen van de diensten of het standaardpakket. Er wordt een voorschot van 25% met een minimum van 250 € (inclusief BTW) gevraagd. Bij het vroegtijdig beëindigen van het project worden de reeds geleverde prestaties pro rata afgerekend. Indien er hierbij een restant is van het betaalde voorschot, dan wordt deze teruggestort. Er kan op elk moment in het project worden beslist om de samenwerking te beëindigen.

Het aangaan van een overeenkomst is het startsein om het project volledig uit te werken. Uw tuin wordt in detail opgemeten en alle belangrijke zaken worden op papier gezet. Er wordt rekening gehouden met tal van zaken zoals omgevingselementen, de situering van de opdracht, de buiten- en binnenarchitectuur, enz.,… .

Een voorontwerp wordt uitgewerkt waarin alle besproken elementen zijn opgenomen. In deze fase bepaalt u de richting waarin wij verder werken. Het voorontwerp geeft u een duidelijk beeld van uw toekomstige tuin en laat ruimte voor aanpassingen. Uw toekomstige tuin zal al uw verwachtingen inlossen!

Het voorontwerp bundelt alle verzamelde informatie en geeft het project een vastere vorm.

Van zodra de laatste wijzigingen aangebracht zijn, maken wij voor u het definitief ontwerp en een beplantingsplan.

3D-beeld, het opbouwzwembad met houten afwerking staat centraal in deze tuin.

De stapstenen worden omringd met bodembedekkers en taxus. De scheiding tussen het terras en het zwembad wordt gevormd door buxus.